Suporturi bijuterii

Suporturi bijuterii

Suport bijuterii (suporturi bijuterii, suporti bijuterii): daca dorim sa prezentam marfa intr-un mod cat mai comercial cu putinta, chiar daca e vorba de un magazin de bijuterii, de un lucrator handmade care participa la vreun targ sau pur si simplu sa ne fotografiem bijuteriile pentru site-ul cu bijuterii, atunci avem nevoie de solutii cat mai profesionale cu putinta: display-urile pentru prezentarea bijuteriilor. Din categoria suporturilor bijuterii fac parte tot felul de suporturi pentru bijuterii, casetele (sau cutiile) pentru bijuterii si vitrinele speciale pentru bijuterii.

Subcategorii

  • Suporturi CERCEI

    Suporturi cercei - Cerceii sunt bijuterii a caror prezentare e mult mai comerciala atunci cand sunt expusi atarnati. Suportii sau suporturile pentru cercei se regasesc intr-o multitudine de variante de prezentare, care mai de care mai haioase sau mai serioase. Insa ceea ce conteaza e ca suportul sa nu preia el atentia care ar trebui sa se dea cerceilor, ci sa o focalizeze spre ei.

  • Suporturi COLIERE

    Suporturi coliere ( dispay-uri coliere ) sunt prezente intr-o gama variata, dar cele mai cunoscute sunt sub forma de bust (piedestal) care imita forma umana, asta pentru a arata cum se aseaza pe gat. Insa nu lipseste nici mapa din catifea pentru transportul lor fara grija ca s-ar putea zgaraia.

Filtre active