Reduceri permanente pe site-ul gemsale.ro

1. reduceri cantitative: la anumite produse sunt disponibile reduceri de preț la cumpărarea unei cantități minime de produse. Reducerea este aplicată automat de către sistem în momentul în care comandați cantitatea minimă. Reducerile sunt vizibile în pagina de descriere a produselor. Reducerea cantitativă nu este aplicată comenzilor telefonice sau pe e-mail.

2. reduceri la transport: pentru comenzi mai mari de 140 de lei, transportul este gratuit prin Poșta Română, dacă este mai mare de 300 de lei, transportul este gratuit prin curier.

3. puncte de fidelitate: pentru fiecare comandă validă plasată la noi (comanda trebuie să aibe statusul EXPEDIATĂ, adică din momentul în care a plecat de la noi), sistemul înregistrează un anumit număr de puncte de fidelitate care depinde de valoarea comenzii. Spre exemplu, pentru 1 leu de cumpărături (numai produse, nu și valoarea transportului) primiți 1 punct de fidelitate (loialitate) care valorează 0,05 lei (cu alte cuvinte, aveți 5% reducere din valoarea comenzilor date la noi, permanent, sub formă de puncte de fidelitate). Punctele de fidelitate pot fi transformate în cupoane de reducere pentru alte achiziții. Autentificați-vă (apăsați dreapta-sus unde scrie AUTENTIFICARE), apoi apăsați pe numele dvs. tot din dreapta-sus (sau pe CONTUL MEU, din subsolul paginii), și apoi apăsați pe PUNCTELE MELE DE LOIALITATE. Acolo transformați punctele în cupon (vă dă un cod, adică). Acel cod îl treceți în comandă, în câmpul CUPOANE (atenție: dacă dați copy-paste, să nu copiați spații înainte sau după cod, din greșeală!). Cuponul de reducere trebuie folosit într-un an de zile de la crearea lui, apoi el se anulează. Cuponul de reducere poate fi folosit la comenzi mai mari de 150 lei. Dacă nu aveți comandă mai mare de 150 lei, nu puteți folosi punctele de fidelitate, însă sistemul le va adăuga, oricum, în cont, pentru momentul în care veți reuși să creați o comandă mai mare. Este indicat să dați comenzi numai de pe un singur cont, ca punctele de fidelitate să se acumuleze doar în acel cont. Dacă uitați parola sau adresa de e-mail a contului, nu creați alt cont nou, ci contactați-ne, cel mai bine! (sistem implementat din mai 2014).

Exemplu de folosire puncte de fidelitate:

comanda 1 - produse în valoare de 100 lei - după expedierea comenzii veți avea 100 puncte

comanda 2 - produse în valoare de 200 lei - după expedierea comenzii veți avea 200 puncte, iar cumulate cu cele anterior: 300 puncte în total

comanda 3  - produse în valoare de minim 150 lei (obligatoriu ca să folosiți punctele), intrați în cont, schimbați cele 300 puncte de fidelitate într-un cupon (sistemul vă dă un cod) pe care îl adăugați la comandă în câmpul CUPOANE și sistemul vă va da o reducere de 15 lei și veți plăti 135 lei (150 - 15 = 135 lei). După expedierea comenzii, sistemul va înregistra 135 puncte de fidelitate în total.

4. program de recomandare (sistem implementat în iulie 2014):

Poți recomanda site-ul nostru unor prieteni. Mergi la contul tău (autentifică-te, apasă în colț dreapta-sus pe numele tău și apasă pe "Program de recomandare". Trebuie să le completezi numele, prenumele și adresa de e-mail și să apeși validare. În momentul în care prietenii tăi își creează cont la noi, va trebui să completeze în căsuța: "Adresa de e-mail a sponsorului" adresa de e-mail a dumneavoastră. După ce își vor crea cont, la prima lor comandă, sistemul automat creează două cupoane de reducere, unul pentru el și unul pentru dumneavoastră, în valoare de 8 lei.

Odată ce prietenii și-au creat cont și v-au trecut adresa de e-mail ca sponsor, el trece imediat în categoria "Prieteni sponsorizați".

Dacă, după un timp, ați văzut că prietenii dumneavoastră nu și-au creat conturi, puteți să le reamintiți: mergeți la "Prieteni în așteptare", îi bifați și apăsați "Reamintire prieteni".

Adresele de e-mail ale prietenilor dumneavoastră nu vor fi folosite decât de gemsale.ro pentru a le trimite recomandarea dvs. (invitația să își creeze cont pe site-ul nostru), ele nu vor fi înstrăinate.

Momentan, cuponul de reducere pentru programul de sponsorizare este de 8 lei pentru fiecare prieten.

Reduceri temporare pe site-ul gemsale.ro

1. Promoții: În anumite perioade de timp, de obicei în preajma Sărbătorilor (de Crăciun, de Paște, aniversare etc), se acordă reduceri care pot fi aplicate la anumite produse sau pe valoarea totală a comenzii. Pentru a vizualiza lista de promoții care s-au aflat deja pe www.gemsale.ro, vă invităm sa accesați link-ul: Promoții-Concursuri GemSale.

2. Cupoane de reducere (Vouchere): Tot în anumite perioade de timp (de obicei de sărbători), se acordă clienților înregistrați pe pagina noastră coduri de vouchere: coduri pe care le pot introduce la emiterea unei comenzi pentru a beneficia de reducere. Aceste vouchere pot fi acordate și de pe alte site-uri sau diverși terți. Voucherele pot fi: valorice (cu o valoare fixă), sau procentuale (un anumit procent din valoarea coșului de cumpărături).