Sarma

Sarma bijuterii: sarma modelaj, sarma argintata, sarma memorie, sarma de cupru, sarma siliconata. Sarma bijuterii intr-o gama larga de culori si impachetari. Tot ce trebuie pentru confectionarea de bijuterii handmade cu ajutorul sarmei de bijuterii.

Subcategorii

  • Sârmă modelaj

    Sârmă modelaj: accesorii de legat și prins în confecționarea bijuteriilor handmade pe bază de sârmă: sârmă argintie, sârmă aurie, sârmă colorată, de grosimi și lungimi variate. Cele mai folosite sârme de modelaj în modelajul bijuteriilor handmade sunt sârma din cupru și sârma din aluminiu.

  • Sârmă siliconată

    Sârmă siliconată din oțel inoxidabil împletit, pentru o rezistență mărită. Sârma siliconată este, de fapt, sârmă acoperită cu nylon și este destinată pentru confecționarea de bijuterii handmade, brățări și coliere, pentru înșirat mărgele și este disponibilă argintie sau colorată.

  • Sârmă memorie

    Sârmă memorie pentru confecționat brățări, coliere sau inele, aurie sau argintie. Sârmă cu memorie pentru confecționare rapidă de bijuterii handmade (pentru înșirat mărgele), nu necesită sistem de închidere. Sârma memorie vine ca rolă cu mai multe spire, din care se taie cantitatea dorită.

Filtre active