Mercerie

Mercerie online: Guta, elastic, snururi, tinte, riveti, capse, nasturi si alte accesorii de mercerie online, accesorii de legat si de prins in confectionarea bijuteriilor handmade: elastic (guta elastica) transparent, elastic (guta elastica), colorata, guta (fir nailon) transparent, guta (fir nailon) colorat, snururi din material textil (snururi organza, snururi bumbac etc), snururi din piele naturala de vaca.

Subcategorii

 • Ate, snururi, panglici

  Snururi textile: accesorii folosite in mercerie online in confectionarea bijuteriilor handmade pe baza de material textil: snururi din organza, snururi din bumbac, panglici satin, panglici organza etc, de culori, grosimi si lungimi variate. Cel mai adesea sunt folosite ca baza pentru insirat margele in confectioanarea bratarilor, colierelor dar pot fi folosite si ca material in confectionarea obiectelor de imbracaminte si a gentilor.

 • Elastice, gută elastică

  Elastice, gută elastică transparente sau colorate - accesorii de mercerie de legat și prins în confecționarea bijuteriilor handmade pe bază de elastic: fir din fibră de elastic (gută elastică), elastic transparent, elastic colorat, elastic metalic, elastic jartieră cu franjuri, de grosimi și lungimi variate. Elastic și gută elastică folosită în confecționarea bijuteriilor handmade, mai cu seamă, în realizarea brățărilor.

 • Nylon - gută neelastică

  Fir nylon - gută neelastică transparentă sau colorată: accesorii de mercerie online de legat și prins în confecționarea bijuteriilor handmade pe bază de gută (fir din nailon): gută transparentă, gută colorată, de grosimi și lungimi variate. Firul nylon este folosit în confecționarea tuturor bijuteriilor handmade.

 • Nasturi

  Nasturi online, de vanzare: nasturi lemn, nasturi acrilici, diversi colorati si din diverse materiale. Nasturii pot fi folositi ca accesorii de mercerie online pentru imbracaminte dar si la alte obiecte: genti, posete etc in general, cam in toata munca de confectionare de bijuterii handmade.

 • Paiete

  Paiete pentru lipit sau cusut pe haine, genți, pălării sau alte obiecte vestimentare pentru a orna sau a da un aspect de sclipitor în lumină de seară. Paietele sunt discuri mici din metal, sticlă sau, cel mai adesea, din diferite tipuri de plastic (PVC, celofan). Se vând paiete vărsate la gramaj sau paiete la metru, fiind deja înșirate pe un fir, gata de a fi cusute sau lipite. În general, se găsesc paiete colorate (paiete argintii, paiete argintii, paiete roșii etc) iar unele pot fi paiete fațetate.

 • Snur piele

  Snur piele, naturala, intoarsa, impletit - snur piele pt impletit si insirat margele si accesorii de mercerie online in confectionarea bijuteriilor si accesoriilor handmade pe baza de piele: snur piele naturala, snur piele intoarsa, snur piele impletit. Snur pentru impletit bratari pentru barbati sau ca baza coliere pentru insirat margele.

 • Tinte

  Tinte, capse, riveti pentru mercerie online: tinte metalice sau din acril, cu varf conic, retezat sau rotund. Tintele pot fi incluse in bratari, curele, ca accesorii pentru genti, posete, imbracaminte.

Filtre active