Ambalaje

Ambalaje bijuterii

Ambalaje bijuterii: saculeti organza, saculeti marturii, cutiute bijuterii, saculeti bijuterii, ambalaje cadouri (cutii cadouri, pungi cadouri), pungute din celofan, pungi cu ziplock, pungute autoadezive etc. Toate ambalajele bijuterii si cadouri la cele mai bune preturi de pe piata.

Subcategorii

 • Suporturi bijuterii

  Suporturi bijuterii

  Suport bijuterii (suporturi bijuterii, suporti bijuterii): daca dorim sa prezentam marfa intr-un mod cat mai comercial cu putinta, chiar daca e vorba de un magazin de bijuterii, de un lucrator handmade care participa la vreun targ sau pur si simplu sa ne fotografiem bijuteriile pentru site-ul cu bijuterii, atunci avem nevoie de solutii cat mai profesionale cu putinta: display-urile pentru prezentarea bijuteriilor. Din categoria suporturilor bijuterii fac parte tot felul de suporturi pentru bijuterii, casetele (sau cutiile) pentru bijuterii si vitrinele speciale pentru bijuterii.

 • Cutiute bijuterii

  Cutii bijuterii si cutiute bijuterii: cutiute bratari, cutiute cercei, cutiute coliere, cutiute inele, toate cutiutele pentru bijuterii. Cutiute bijuterii din carton, cutiute din catifea, cutiute din matase. Cutii pentru bijuterii si cutiute pentru intregirea cadoului!

 • Pungute

  Pungute pentru ambalat, depozitat sau transport bijuterii. Pungi celofan, pungi ziplock, pungi autoadezive, pungi din hartie toate pungutele pentru bijuterii si cadouri.

 • Săculeți organza

  Săculeți bijuterii

  Săculeți bijuterii, cadouri, săculeți mărturii. Săculeți organza, saăculeți textili, săculeți mărturii (pentru nuntă, botez), săculeți catifea. Toată gama de săculeți bijuterii pentru toate ocaziile, preț: cel mai ieftini!

 • Sticlute

  Sticlute nunta, sticlute marturii, sticlute mici: daca doriti ca la diverse ocazii sa oferiti in sticlute cate ceva, va stam al dispozitie cu cateva sticlute pentru depozitare. Sticlutele sunt de diferite forme si marimi, puteti pune in ele: margelute, mici seminte, nisip sau diferite prafuri, condimente.

Filtre active