Margele

Margele online - Toate tipurile de margelute si margele online ieftine din: pietre semipretioase, metal, lemn, rhinestone, sticla, swarowsky, nisip, hematit, perle, fimo, portelan, ceramice, cloisonne, lut etc. Unele margele pot fi confectionate handmade (din hartie, din sarma, din pasta polimerica, unele margele din sticla), altele pot fi produse industrial (cum sunt cele din sticla, din lemn, din metal etc) iar altele sunt naturale (din semipretioase, din perle, coral, os, chihlimbar si alte materiale organice). Unele margele se pot prezenta prin mari diversitati precum cele din sticla; astfel, se pot regasi sub diverse forme, modele, modalitati de productie: margele din sticla normala, margele din sticla de calitate (sau cristale: de bohemia, cehesti sau Cehia, millefiori, Swarovsky, rhinestone sau strasuri etc). Margelele handmade sunt reprezentate, cel mai adesea, din materiale usor de prelucrat: hartie, os, lemn, sarma, dar mai ales din pasta polimerica deoarece este usor de procurat in diverse culori si se poate modela cu usurinta. Cel mai adesea, se foloseste pasta polimerica fimo pentru confectionat margele handmade.

Subcategorii

 • Mărgele LITERE

  Mărgele litere, mărgele simboluri, mărgele numere: pot fi mărgele acrilice, lemn, metalice etc imprimate cu litere, numere și simboluri. Cu ajutorul acestor mărgele cu litere se pot confecționa brățări cu nume, brățări de mărțișor personalizate cu nume.

 • Margele ACRILICE

  Margele acrilice si plastic: forme, culori si marimi diferite, margele acrilice ieftine disponibile la comanda online. Cele mai căutate mărgele din plastic sunt margelele acrilice cu litere. Culorile vii si formele haioase, accesabilitatea ca pret, fac ca aceste margele acrilice sa fie foarte cautate de creatorii de bijuterii handmade.

 • Margele METALICE

  Mărgele metalice: sunt folosite în confecționarea bijuteriilor handmade ca: mărgeluțe metalice decorative sau mărgeluțe metalice distanțiere. Dacă materialul de bază al bijuteriei din mărgeluțe nu ne ajunge, atunci vom folosi mărgele metalice distanțiere care să se asorteze cu modelul și culoarea bijuteriei. Mărgelele metalice mai au si rolul de a decora bijuteria, de aceea este important să se aleagă modele frumoase.

 • Margele LEMN

  Margele lemn (mărgele din lemn) pentru confecționarea bijuteriilor handmade. Găsiți mărgele lemn pe șirag sau mărgele din lemn la bucată, mărgele lemn rotunde, ovale sau cilindrice, mărgele de lemn natur sau colorate. Mărgele lemn sunt accesorii folosite în toate lucrările handmade. Mărgelele din lemn multicolore pot fi folosite si de copii.

 • Margele STICLA

  Mărgele sticla - ocupă o parte din ce în ce mai importantă datorită îmbogățirii tehnicilor de realizare, dar si datorită scumpirii și epuizării pietrelor semiprețioase. Au apărut mărgele sticlă sub diverse denumiri, precum: mărgele sticlă Swarovski, sticlă Murano, mărgele sticlă Cehia, mărgele sticlă Boemia, cristale etc. Exista și mărgele din sticlă cu diferite prelucrări, cum ar fi: sticlă crackle, sticlă fațetate, lampwork etc.

 • Margele NISIP

  Margele nisip - margele de sticla mici, numite asa datorita dimensiunii. Margelele din nisip (sau margele rocailles) sunt foarte indragite de cei care confectioaneaza bijuterii din sticla. Tot ce le trebuie lor este sa gaseasca intr-un singur loc cele mai multe culori, dimensiuni ... la un pret bun, impreuna cu multe alte accesorii pentru margelit.

 • Margele SEMIPRETIOASE

  Margele pietre semipretioase pe siraguri neincheiate sunt destinate confectionarii de bijuterii handmade. Unele margele se pot vinde si la bucata. La cerere, siragurile de margele se pot incheia si atasa inchizatoare sau se pot confectiona din ele bijuterii in functie de dorinta clientului.

 • Margele FIMO și rășină

  Mărgelele din pastă polimerică sunt, cele mai adesea, mărgele FIMO. Cele mai cunoscute și mai reușite sunt cele cu forme și motive florale, însă, datorită ușurinței cu care se modelează pasta FIMO se pot crea diverse modele cu animăluțe, personaje din poveste, motive si forme de Crăciun etc. Un alt tip de mărgele sunt mărgele rășină.

 • Margele RHINESTONE

  Margele rhinestone: Rhinestone este o piatra care imita diamantul. Cristalul rhinestone este, de fapt, cel mai adesea, o sticla sau un plastic acrilic si, mai rar, cristal de stanca. Ceea ce ar trebui sa diferentieze rhinstone de alte pietre artificiale este stralucirile ca de diamant sau de curcubeu, obtinute prin diferite metode in procesul de productie. In functie de acest mod de productie, cristalele rhinestone pot fi Swarovsky, cristale de Cehia sau de Bohemia. Margelele cu rhinestone se folosesc cand dorim sa dam bijuteriilor un aer de pretios.

 • Margele OS

  Margele os - margele online confectionate si sculptate din os. Osul din care provine este cel mai adesea os de bovina (vaca sau bivol). Margelele din os sunt un pic mai scumpe decat alte tipuri de margele online, deoarece trebuie prelucrate (sculptate chiar) mai mult. De obicei sunt lacuite sau au un strat de bait sau vopsea. Margele os la cele mai bune preturi online!

 • Margele PORTELAN

  Margelele portelan sunt margele ceramice de diverse tipuri: margelute portelan floare, margele portelan vopsit, margele portelan emailate. De cele mai multe ori, sunt vopsite in culori vii, alteori filigranate cu metal, insa intotdeauna au o forma deosebita. Margelele portelan pot fi lacuite sau nu, culoarea poate fi introdusa in material sau pot fi vopsite.

 • Margele CLOISONNÉ

  Margele cloisonné - margele handmade. Cloisonné este o tehnica de lucrare a emailului sau a pietrelor semiprețioase constând în încastrarea acestora într-o împletitură de metal, separând motive florale sau geometrice, policrome. Margelele cloisonné sunt, astfel, margele superbe realizate manual, iar bijuteriile confectionate cu astfel de margele nu pot fi decat superbe...

Filtre active