Accesorii argint

Accesorii argint 925. Argintul 925 (92,5%) mai este cunoscut si sub numele de sterling silver. Accesorii argint pentru bijuterii: sarma argint, tortite argint, baze inel argint, baze cercei argint, ace argint, anouri argint, zale argint, fluturasi argint (dopuri cercei argint), link-uri argint precum si multe alte accesorii din argint 925. Gasiti si sarma pentru lipit din argint pentru lipirea de bijuterii, accesorii bijuterii din argint sau chiar sarma pentru lipit instrumente muzicale. Accesorii din argint pentru confectionare bijuterii sunt cautate deoarece sunt dintr-un metal nobil dar mai ales pentru ca nu irita pielea.

Subcategorii

 • Sarma argint

  Sarma argint: sarma din argint 925 pentru confectionare bijuterii. Sarma din argint e maleabila, usor de prelucrat si, in plus, nu irita pielea. In magazinul nostru online gasiti sarma de argint 925 ieftina. Tag-uri: sarma argint,sarma de argint,sarma din argint,sarma argint 925,sarma de argint pentru bijuterii,sarma argint bijuterii,sarma argint pentru bijuterii,sarme argint,sarma argint online,sarma argint ieftina,sarma argint pret,magazin sarma argint,sarma ag 925.

 • Ace argint

  Ace argint pentru confectionare bijuterii. In magazinul nostru online gasiti ace din argint 925 ieftine: ace cu gamalie din argint si ace cu bucla din argint 925, diferite marimi. Acele din argint 925 sunt usor de prelucrat si sunt recomandate persoanelor cu pielea sensibila.

 • Accesorii inele argint

  Accesorii inele argint: accesorii pentru inele din argint 925. Baze de inele din argint sau cadre inele din argint cu sita pentru impletit margele, cu platou pentru lipit pasta polimerica sau ceramica, sau cu bucle pentru agatat margele. Tag-uri: accesorii argint inele, accesorii inel argint, accesorii argint pentru inele, accesorii din argint pentru inele, accesorii inele argint, accesorii pentru inele din argint.

 • Accesorii cercei argint

  Accesorii cercei argint: accesorii pentru cercei din argint 925. Tortite din argint sau cadre cercei cu platou pentru lipit pasta polimerica sau cercamica, sau cu agatatoare pentru agatat margele. Tag-uri: accesorii argint cercei, accesorii cercei din argint, accesorii argint pentru cercei, accesorii din argint pentru cercei, accesorii cercei argint, accesorii pentru cercei din argint, accesorii pentru cercei argint, accesorii argint confectionare cercei.

 • Alte accesorii argint

  Zale si link-uri din argint 925 pentru confectionare de bijuterii handmade. Zale si linkuri din argint de diferite forme si dimensiuni.

 • Lanturi argint

  Lanturi argint atat pentru confectionare de bijuterii handmade (lanturi argint la metru) cat si lantisoare din argint cu inchizatoare pentru purtat cu sau fara pandantive sau cruciulite din argint.

Filtre active