Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării
  search
  • Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării

  Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării

  16,90 lei
  cu TVA

  Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării- carte din colectia "Idei Creative", idei de impachetare a cadourilor, pret pe 1 carte.

  Cantitate
  Ultimele produse în stoc

  Închide

  Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării - Idei creative 86 - Pápai Vonderviszt-Anna

  Ecologic, estetic, reciclabil, deosebit… şi lista avantajelor împachetării furoshiki poate continua. Această tehnică de ambalare originară din Japonia Evului Mediu este cunoscută azi în toată lumea.

  În zilele noastre, tehnica de împachetare furoshiki trăieşte o nouă epocă de aur, iar pe lângă eşarfele cu motive tradiţionale japoneze se pun în valoare şi eşarfe moderne, cu motive vestice.

  Tehnica furoshiki se foloseşte cel mai adesea la împachetarea cadourilor şi la plierea genţilor. Ea se mai poate aplica la confecţionarea de decoraţiuni sau obiecte casnice, cum ar fi ornamentele pentru uşi sau suporturile pentru prosoape. Aproape orice obiect de formă sau mărime variată poate fi împachetat cu această tehnică.

  De remarcat că ambalajul nu se deteriorează, iar plierea se poate reface ori de câte ori este nevoie. Cei care aprofundează această artă a împachetării pot conta pe un succes rapid, bună dispoziţie şi noi descoperiri.

  În această carte vom prezenta materialele folosite în furoshiki, proprietăţile acestora, mărimile necesare, iar în final, după însuşirea legării celor mai populare două tipuri de noduri, cei interesaţi vor putea adapta tehnicile învăţate la forma obiectului ce urmează a fi împachetat.

  Haideţi să ne apucăm de lucru cu curaj şi să împachetăm de acum înainte cadourile în stil furoshiki!

  ISBN: 9786068527291

  Număr pagini: 32

  Anul publicării: 2014

  Editura: Editura Casa

  E80141493-EOL1
  1 Obiect

  Referințe specifice

  isbn
  9786068527291
  ean13
  9786068527291