Papusi din oua
  search
  • Papusi din oua

  Papusi din oua

  16,90 lei
  cu TVA

  "Papusi din oua" - papusi confectionate din oua - pentru avansati. Pret pe o carte.

  Cantitate

  Închide

  "Papusi din oua"

  Păpuşi din ouă - Idei Creative 61 - Konczné Szekeres Erika

  Ouăle reprezintă materii prime care se pot utiliza în foarte multe moduri în arta hobby. Ele se pot vopsi ori pot fi acoperite cu hârtie, pâslă sau lână filţuită. Forma ouălor este de asemenea prietenoasă şi – ceea ce e deosebit de important – se procură uşor. În această carte vom demonstra că se pot crea figurine hazlii din ouă nu doar de Paşti, ci în oricare zi din an, cu orice ocazie.
  Păpuşile din ouă se confecţionează uşor şi în final pot deveni nu doar cadouri drăguţe pentru zile de naştere sau pentru ultimul sunet de clopoţel, ci se pot spune cu ele şi poveşti, manevrând figurinele ca într-un teatru de păpuşi. Se alege o poveste, se confecţionează personajele împreună cu copiii, după care povestea poate începe! Pentru confecţionearea păpuşilor, ouăle adevărate pot fi înlocuite şi cu ouă din polistiren sau din papier-maché.
  Recomandăm cartea de faţă în special grădiniţelor şi şcolilor, deoarece păpuşile din ouă se confecţionează uşor şi rapid, materiile prime necesare sunt puţine, iar figurinele realizate se pot utiliza în foarte multe moduri. Mai mult, confecţionarea păpuşilor din ouă reprezintă o ocazie potrivită pentru a sensibiliza copiii referitor la utilizarea materialelor naturale organice în activităţile manuale.

  ISBN: 9786068189512
  Număr pagini: 32
  Anul publicării: 2012

  "Papusi din oua" pret

  Pretul se refera la o carte.

  E80140746
  4 Produse

  Referințe specifice

  isbn
  9786068189512
  ean13
  9786068189512