Scrapbooking - minunatii din hartie
  search
  • Scrapbooking - minunatii din hartie

  Scrapbooking - minunatii din hartie

  16,90 lei
  cu TVA

  Scrapbooking - tehnici de realizare a decoratiunilor si obiectelor din hartie, colectia Idei Creative.

  Cantitate
  Ultimele produse în stoc

  Închide

  Scrapbooking - minunăţii din hârtie - Idei creative 91

  Scrapbooking - minunăţii din hârtie - Idei creative 91 - Virág Éva

  Hârtia reprezintă unul dintre cele mai versatile materiale în arta hobby. În comerţ se găsesc tipuri de hârtie cu modele deosebite, cele pentru scrapbooking bucurându-se de o popularitate crescândă. În acest volum vom demonstra că din aceste hârtii cu modele speciale se pot confecţiona nu doar albume, ci şi ornamente sau figurine deosebite.

  Oferta de hârtii pentru scrapbooking se schimbă foarte rapid, de aceea se poate întâmpla să nu găsiţi modele identice cu cele prezentate în carte. Acest lucru nu trebuie să vă descurajeze; din contră, experimentaţi cu alte hârtii cu modele similare şi veţi obţine obiecte unicat. În oferta foarte variată veţi găsi cu siguranţă modele pe placul dvs. În magazinele hobby se găsesc foarte multe accesorii care se pot folosi în lucrul cu hârtia: acestea merită încercate, deoarece vă vor uşura foarte mult lucrul (şabloane, aparatul Sizzix pentru decupat şi embosat etc.), şi în plus vor înfrumuseţa modelul (perforatoare, unelte pentru embosare etc.).

  Haideţi să trecem la treabă şi să punem în practică ideile din carte. Obiectele confecţionate vor deveni decoruri speciale în căminul nostru sau se pot oferi în dar persoanelor dragi.

  ISBN: 9786068527383

  Număr pagini: 32

  Anul publicării: 2014

  Editura: Editura Casa

  Pret pe 1 carte.

  E80141306
  2 Produse

  Referințe specifice

  isbn
  9786068527383
  ean13
  9786068527383