FIMO texturi 874412 Meadow - pajiște
  search
  • FIMO texturi 874412 Meadow - pajiște

  FIMO texturi 874412 Meadow

  17,00 lei
  cu TVA

  FIMO foaie cu texturi Meadow (pajiște, cu flori), cu contururi precise, din plastic transparent, rezistentă, mărime 16,5*15 cm, cod 8744 12, preț pe 1 bucată.

  Cantitate

  Închide

  Foaie texturată FIMO: Meadow, pajiște cu floricele

  Foaie texturată FIMO (FIMO Texture Sheets: Meadow) pentru pastă de modelat, din plastic transparent, cu motive ce imită o pajiște cu floricele: "Meadow".

  Cod produs Foaie texturată FIMO: 8744 12.

  FIMO foaie cu texturi utilizare

  Modelul texturat FIMO cu foaie texturată "Meadow" se poate folosi cu FIMO Professional, Soft, Effect, FIMOair sau orice pastă polimerică, lut ceramic, ipsos, în industria de cofetărie etc.

  Se poate folosi pentru realizarea de bijuterii, rame foto, felinare, suporturi de lumânări și felicitări. De asemeni, se poate folosi și pentru crearea de modele pe hârtie, utilizând creioane, vopsele de ulei sau creioane colorate. Datorita transparenței materialului, este mai facilă amplasarea exactă pe suprafețele bombate. Textura FIMO se remarcă prin precizia ridicată a detaliilor pe suprafețele imprimate și durată lungă de viață.

  Pasta de modelaj se întinde pe un blat tare și drept, cu ajutorul rolei din acrilic FIMO, apoi se apasă ușor foaia texturata pentru a se imprima modelul, tot cu ajutorul rolei din acrilic. Se desprinde cu grijă modelul.

  Pentru ca modelul să poată fi îndepărtat mai ușor și fără urme, se poate pulveriza ușor cu:

  - un pulverizator cu apă

  - pudră pentru bebeluși

  - spray de silicon

  - praf sau pulbere metalică. Pentru finisare se va adăuga un strat protector de lac peste pulbere.

  Patinarea se realizează cu ajutorul bureților abrazivi. Cu ajutorul lacului lucios sau semi-lucios decorațiunile vor primi un luciu suplimentar și totodată vor fi protejate.

  Formele se vor curăța imediat după utilizare cu o cârpă moale sau, mai bine, cu șervețele umede pentru bebeluși. În caz de murdărie rezistentă, folosiți o scobitoare, apă și săpun și o perie moale.

  Formele au dimensiunea de: lățime 16.5 cm, înălțime 15 cm (utili cam 16.5*14 cm).

  Foaie texturată FIMO preț pe 1 bucată.

  G81260703
  27 Produse

  Referințe specifice

  ean13
  4007817017210