Quilling pentru copii
  search
  • Quilling pentru copii

  Quilling pentru copii

  16,90 lei
  cu TVA

  "Quilling pentru copii", carte cu tehnici quilling pt copii (modelare hartie spiralata), pret pe 1 buc.

  Cantitate
  Ultimele produse în stoc

  Quilling pentru copii

  Quilling pentru copii - Idei creative 90 - Gudrun Schmitt

  Rădăcinile tehnicii spiralării hârtiei se întind mult înapoi în timp, în urmă cu mai multe secole. Pe vremuri, se confecţionau decoraţiuni pentru altare din fâşii aurite de pergament. Unealta folosită la spiralare era cotorul penelor păsărilor (în engleză „quill”), motiv pentru care această tehnică s-a răspândit în toată lumea sub numele de quilling. În secolul al XVIII-lea, arta quilling a atins apogeul când i s-au dedicat tinere din Anglia, Franţa şi chiar din America.
  În zilele noastre această tehnică a devenit din nou foarte populară, şi nu e de mirare, deoarece după învăţarea ei se pot confecţiona obiecte deosebit de frumoase. Fâşiile quilling, care se pot procura din magazinele hobby, se spiralează cu o unealtă simplă (care se poate confecţiona şi manual), iar apoi se modelează în mai multe moduri, iar în final se lipesc pe suprafeţele dorite. Cu această tehnică se pot decora cutii, gentuţe, felicitări etc.

  Pentru a răspândi quilling-ul şi în rândul copiilor, am ales în această carte doar modele potrivite vârstei lor. Figurinele şi diferitele ornamente prezentate pot fi confecţionate cu uşurinţă de mânuţele lor.

  Recomandăm acest volum şcolarilor, deoarece această tehnică le dezvoltă aptitudinile manuale, fantezia şi simţul pentru frumos. Dintre exemplele date, orice copil îşi poate găsi un model pe plac.

  Spor la lucru cu bucurie!

  ISBN: 9786068527420

  Număr pagini: 32

  Anul publicării: 2014

  Editura: Editura Casa

  Quilling pentru copii pret

  Pret pe 1 carte.

  E80141302
  1 Obiect

  Referințe specifice

  isbn
  9786068527420
  ean13
  9786068527420