FIMOair Light 125g teracotă
  search
  • FIMOair Light 125g teracotă
  • FIMOair Light 125g teracotă

  Lut polimeric FIMOair Light 125g

  19,00 lei
  cu TVA

  FIMOair Light, pastă de modelaj super-ușoară cu uscare la aer, cod 8133, prezent în 2 culori: alb și teracotă, preț pe 1 culoare de 125 g.

  Culoare: Maro teracota
  Cantitate
  Ultimele produse în stoc

  Închide

  FIMOair Light

  FIMOair Light este cea mai ușoară pastă de modelat cu uscare la aer, fiind special concepută pentru realizarea de obiecte ușoare, care pot fi agățate. Ideală pentru artă, recreere și hobby, precum și în scopuri educaționale în școli, grădinițe și alte facilități similare. Este ușor de pictat (de ex. cu vopseluri acrilice), găurit, lipit, tăiat. Are o consistență fină, este stabilă dimensional la uscare.

  FIMOair Light utilizare

  FIMOair Light 125g nu necesită pregătiri speciale înainte de a se folosi. Lut de modelaj fabricat pe bază de apă, se usucă la aer fără a fi nevoie de ardere. Este fabricat în proporție de 95% din materiale naturale și de aceea este un produs perfect pentru copiii cu vârsta mai mare de 3 ani.

  Ambalajul din folie previne uscarea.

  Nu este recomandată întărirea în cuptorul cu microunde.

  ATENȚIE: Produs pentru copii cu vârsta peste 3 ani, sub stricta supraveghere a adulților. 

  După modelare nu mai interveniți asupra produsului decât după ce acesta este uscat și întărit.

  Nu accelerați procesul de uscare prin expunere la soare sau alte surse de căldură pentru că riscul de spargere ulterior este mult crescut.

  Proces de uscare: durează de la 24 de ore la câteva zile în funcție de grosimea obiectului modelat. În timpul procesului, obiectul trebuie rotit, întors, astfel încât să se usuce uniform pe toată suprafața. În timpul procesului apa din material se evaporă și se reduce suprafața obiectului modelat cu aproximativ 7%.

  FIMOair Light paleta de culori și coduri

  Produsele FIMOair Light la 125 de grame au codul 8133 urmat de cifre care reprezinta culoarea:

  - 8133-0 - alb

  - 8133-76 - teracotă

  Atenție! Ecranul monitorului nu va arăta întotdeauna culoarea exactă a produsului. Depinde de setările fiecărui monitor, precum și de lumina mediului!

  Prețul este pe o singură bucată dintr-o singură culoare.

  8133-76
  2 Produse

  Referințe specifice

  ean13
  4007817813089
  mpn
  8133-76

  S-ar putea să-ți placă