FIMO Air Basic 500g crem
  search
  • FIMO Air Basic 500g crem
  • FIMO Air Basic 500g

  FIMO Air Basic 500g

  17,50 lei
  cu TVA

  FIMOair Basic la pachete de 500 g, prezent în 4 culori: alb, culoarea pielii, teracotă și gri, este cea mai utilizată pastă cu uscare la aer.

  Culoare: Crem
  Cantitate

  Închide

  FIMOair Basic

  FIMOair Basic este cea mai utilizată pastă FIMO cu uscare la aer. Ideală pentru artă, recreere și hobby, precum și în scopuri educaționale în școli, grădinițe și alte facilități similare. Este ușor de pictat (de ex. cu vopseluri acrilice), găurit, lipit, tăiat. Are o consistență fină, este stabilă dimensional la uscare.

  FIMOair Basic utilizare

  FIMOair Basic nu necesită pregătiri speciale înainte de a se folosi. Lut de modelaj fabricat pe bază de apă, se usucă la aer fără a fi nevoie de ardere. Este fabricat în proporție de 95% din materiale naturale și de aceea este un produs perfect pentru copiii cu vârsta mai mare de 3 ani.

  Ambalajul din folie previne uscarea.

  Nu se întărește în cuptor sau la microunde.

  ATENȚIE: Produs pentru copii cu vârsta peste 3 ani, sub stricta supraveghere a adulților. 
  După modelare nu mai interveniți asupra produsului decât după ce acesta este uscat și întărit.
  Nu accelerați procesul de uscare prin expunere la soare sau alte surse de căldură pentru că riscul de spargere ulterior este mult crescut.

  Proces de uscare: durează de la 24 de ore la câteva zile în funcție de grosimea obiectului modelat. În timpul procesului, obiectul trebuie rotit, întors, astfel încât să se usuce uniform pe toată suprafața. În timpul procesului apa din material se evaporă și se reduce suprafața obiectului modelat cu aproximativ 7%.

  FIMOair Basic paleta de culori si coduri

  Produsele FIMOair Basic la 500 de grame au codul 8100 urmat de cifre care reprezintă culoarea:

  - 8100-0 - alb

  - 8100-43 - crem

  - 8100-76 - teracotă

  - 8100-80 - gri

  Atenție! Ecranul monitorului nu va arăta întotdeauna culoarea exactă a produsului. Depinde de setările fiecărui monitor, precum și de lumina mediului!

  Prețul este pe o singură bucată dintr-o singură culoare.

  8100-43
  9 Produse

  Referințe specifice

  ean13
  4006608806514