Flori de camp pictate pe sticla
  search
  • Flori de camp pictate pe sticla

  Flori de camp pictate pe sticla

  16,90 lei
  cu TVA

  Flori de câmp pictate pe sticlă - carte din colectia "Idei creative" nr.81, pret pe 1 carte.  Cantitate
  Ultimele produse în stoc

  Închide

  Flori de câmp pictate pe sticlă - Idei creative 80 - Kovács Zsolt

  Pictura pe sticlă a ajuns o tehnică decorativă foarte îndrăgită. În această carte se va prezenta în detaliu modul de lucru, astfel tehnicile se vor învăţa rapid, iar modelele se vor putea reproduce cu uşurinţă de pe şabloanele ataşate. Vopselele pe sticlă se găsesc în culori variate, care se pot combina între ele. Se obţine un efect deosebit în cazul în care culorile nu se amestecă, ci se lasă să fuzioneze (se aplică vopselele din tub şi se lasă să se întrepătrundă, fără a interveni cu pensula).

  Suprafeţele de sticlă care se găsesc de-a gata în comerţ, plăcuţele de sticlă, buteliile de sticlă, paharele se ornează după modelele din carte sau după plac. Ornamentele realizate ne vor înfrumuseţa căminul sau pot constitui cadouri deosebite. Plăcuţele de sticlă arată foarte bine în special pe ferestre sau pe geamurile de la uşi, acolo unde lumina soarelui le poate străbate, creând astfel un efect deosebit.

  Modelele prezentate în carte au fost inspirate de natură; de aceea, cu ajutorul lor putem aduce în căminele noastre atmosfera plăcută a fiecărui anotimp în parte. În ritmul tot mai trepidant al zilelor noastre, se întâmplă foarte des să trecem grăbiţi pe lângă frumuseţile naturii dătătoare de linişte. Haideţi să ne oprim, să le admirăm şi să ne acordăm răgazul de a recrea modelele cele mai îndrăgite.

  ISBN: 9786068527178

  Număr pagini: 32

  Anul publicării: 2013

  Editura: Editura Casa

   

  Flori de câmp pictate pe sticlă pret

  Pret pe o carte.  E80141165
  2 Produse

  Referințe specifice

  isbn
  9786068527178
  ean13
  9786068527178