FIMO Professional Doll Art 454g
  search
  • FIMO Professional Doll Art 454g

  FIMO Professional Doll Art 454g

  65,50 lei
  cu TVA

  FIMO Professional Doll Art - pasta FIMO pt creatorii de papusi, aspect portelanat, culori apropiate de ale pielii, stabilitate dimensionala, pret pe 1 pachet de 454 g.

  Culoare: Sampanie
  Cantitate
  Ultimele produse în stoc

  Închide

  FIMO Professional Doll Art 454g

  FIMO Professional Doll Art  - pasta FIMO Professional pentru creatorii de papusi, cu aspect portelanat. FIMO Professional Doll Art este o pasta profesionista cu intarire la cuptor, care inlocuieste FIMO Puppen, speciala conceputa pentru creatorii de papusi experti:

  • calitate premium pentru modele filigranate
  • extrem de maleabila si foarte stabila dimensional
  • culori apropiate de ale pielii naturale cu un aspect portelanat semi-mat
  • pachetelele sunt usor de deschis si sunt resigiliabile

  FIMO Professional Doll Art instructiuni de utilizare

  Framantati si dati forma pastei FIMO Professional Doll Art. Pentru prelucrari folositi si accesorii FIMO. Nu asezati pasta FIMO inca neintarita pe mobilier, covoare, materiale textile, parchet. Asezati pasta FIMO pe o folie de aluminiu sau pe o hartie de copt si introduceti-l in cuptorul preincalzit la 110°. Lasati-l sa se intareasca timp de 30 de minute. Daca nu aveti cuptor cu termometru, folositi termometru FIMO. FIMO Professional va avea gradul de intarire doar dupa racire pana la temperatura camerei.

  Prelucrare ulterioara: Puteti incepe prelucrarea ulterioara (pictare, lacuire, gaurire, polizare, slefuire) doar dupa ce obiectul s-a racit. Pentru lipirea pieselor rupte dar si lipirea bucatilor de material se preteaza un adeziv epoxy bicomponent. Nu atingeti obiectele create de mancare, baturi, vesela, flacari deschise.

  Depozitarea: Pastrati pasta FIMO ramasa in folie de aluminiu sau pungi de PE. Nu aduceti FIMO in contact cu polistiren, PVC si polistiren expandat.

  Siguranta: FIMO Professional este un material destinat creatiei si nu o jucarie. A nu se depasi temperatura de coacere de 110°C, timp de maxim 30 minute. A nu se utiliza cuptor cu microunde. Nu puntei FIMO in contact cu flacara deschisa, obiecte fierbinti. Nu folositi cuptorul in acelasi timp cu pregatirea mancarii...

  FIMO Professional Doll Art gama de culori:

  Gama de culori cu denumirea originala si corespondentul culorii pe site-ul nostru.

  8071-03 - porcelain semi-opaque - alb

  8071-432 - rose semi-opaque - sampanie

  8071-435 - cameo-opaque - crem deschis

  8071-44 - beige semi-opaque - alb murdar (bej)

  8071-45 - sand opaque - maro deschis

  8071-78 - nougat - maro

  FIMO Doll Art pret

  Pret pe 1 pachet de 454 grame de FIMO Professional Doll Art.

  8071-432
  2 Produse

  Referințe specifice

  ean13
  4007817053867